U wilt een betonvloer laten storten in West Friesland of Noord Holland?

BAKO Betonservice B.V.  stort betonvloeren voor bedrijven en particulieren in regio West Friesland en Noord Holland.

De stort van een betonvloer voor uw bedrijfspand of woning is een project waar wij u graag bij van dienst zijn. Door onze ruime ervaring in het storten van betonvloeren kunnen wij u van idee tot oplevering van uw vloer begeleiden tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Reeds veel bedrijven en particulieren in Noord Holland gingen u voor en genieten dagelijks van de door ons verzorgde betonvloer.

Hoe gaat het storten van een betonvloer in zijn werk?

De stort van de vloer wordt uitgevoerd door een stortploeg, welke het beton door middel van een betonpomp op de juiste stortplaats aanbrengt. Na de stort wordt het beton met een hark handmatig verdeeld en vlakgeharkt over de vloeroppervlakte en met een trilnaald verdicht. Tijdens het proces wordt met een laser de hoogte en vlakheid nauwkeurig  gemeten. Nadat de gewenste hoogte en vlakheid is bereikt wordt de vloer afgewerkt met een trilspaan.

Monoliet afwerken en vlinderen van de betonvloer.

Snel na het storten van de betonvloer wordt begonnen met de afwerking van de vloer, zodat deze een mooie egale oppervlakte krijgt. Door het vlinderen van de vloer wordt een vlak, glad en duurzaam oppervlak verkregen waardoor de betonvloer jaren mee gaat. Hierdoor is er geen extra afwerklaag noodzakelijk omdat de vloer en het oppervlak één geheel vormen.

Direct een offerte of prijs voor uw betonvloer in West Friesland of Noord Holland?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw vloer? Vraag dan vandaag nog meer informatie of een offerte aan. Via het formulier kunt u direct foto's van de bestaande situatie meesturen, wij kunnen dan vaak een goede richtprijs voor uw betonvloer geven.